Username:  Password:    Wachtwoord vergeten?

Welkom aan boord!

Onze meest recente reis: Zwerven door Nederland

9 jul t/m 15 aug 2021

Na de ervaringen met het varen op de Rijn en Lahn in 2019 en 2020 wilden we dit seizoen onze 'grens verleggen' en de in Duitsland als 'Grosse Sauerkraut Tour' gaan maken:
Via de Rijn naar Koblenz, daar de Moezel op, vervolgens bij Trier de Saar richting Frankrijk en dan via het Marne-Rijnkanaal naar Straatsburg aan de Rijn. Vandaar zou het dan stroom af terug naar Nederland, waarbij we ondermeer het beroemde en landschappelijk fraaie stuk langs de Loreley zouden passeren.

Helaas gooiden Covid-19 en familiesituatie roet in het eten en hebben we besloten om in Nederland te blijven.
Zonder echt vast doel, wel met het idee een paar gebieden te bevaren waar we nog nooit geweest zijn (zoals Twenthe) en wellicht een bezoek aan een paar Waddeneilanden.

Helaas zat de techniek ook niet mee, want zowel de service accu's als de start accu's bleken het einde van hun leven bereikt te hebben. Bij het klussen daaraan gaat Rob ook nog eens door zijn rug en zit varen er even niet in.

Maar goed, we hebben geen tijdsdruk (want geen echt plan) en we hoeven geen van beiden op een bepaalde datum terug te zijn  voor ons werk.
Al met al gaan we bijna 3 weken later op pad dan gepland.

De gevaren route

Helaas gaat er wel eens wat mis met het vastleggen van de route,
vandaar soms gaten en/of rechte lijnen op 'overgeslagen' stukken

Klik hier voor het volledige verslag